E-mail: info@EurotexRomania.com
SECOND HAND CLOTHING
AND DISCOUNTED APPAREL

Despre EUROTEX

Procesul

După mai mult de un deceniu în comerțul en-gros cu haine second hand, astăzi Eurotex lucrează cu furnizori validați și are o experiență considerabilă în sortarea și vânzarea en-gros de haine second hand.

Drumul produselor începe din Europa de Vest și SUA. Mărfurile importate intră în centrul de sortare al Eurotex, unde sunt împărțite și ambalate în funcție de tipul și calitatea lor. În fiecare lună peste 1000 de tone de haine sunt sortate cu precizie de către angajații noștri, care își desfășoară activitatea în centrul de sortare. Procesul de lucru se realizează în încăperi care asigură condiții de lucru curate și moderne.

Hainele primite trec printr-o sortare primară și secundară. În sortarea primară acestea sunt împărțite în mai multe grupuri principale de articole, iar în sortarea secundară hainele deja sunt separate în peste 300 de tipuri de articole. După finalizarea acestor etape obligatorii, o parte din marfa ambalată se expediază în depozitele en-gros, iar cealaltă parte se pregătește pentru export.
Обратно горе