Originea Hainelor

HAINE UTILIZATE ORIGINALE DIN GERMANIA, AUSTRIA, SUA ȘI CANADA

Pentru a vă oferi produse de înaltă calitate, am dedicat mult timp și efort pentru a ne aproviziona cu materie primă de înaltă calitate (cunoscută și sub numele de Original sau Credențial).

De-a lungul anilor, am stabilit parteneriate cu companii de colectare de top pentru a asigura un flux constant de Original de înaltă calitate.

Îmbrăcămintea pe care o sortăm provine din țări cu un nivel de trai ridicat, care găzduiesc cele mai renumite mărci de îmbrăcăminte din lume.

null

GERMANIA

null

AUSTRIA

null

SUA

null

CANADA

CE ESTE ORIGINAL?

Îmbrăcămintea originală (sau credențială) este îmbrăcămintea aruncată nesortată, neatinsă, lăsată în starea exactă și în sacii originali în care cineva a oferit articolele la organizația de caritate sau la compania comercială de reciclare.

METODA DE COLECTARE A HAINELOR SECONDHAND

Principala metodă de colectare utilizează pubele de colectare (sau cutii de colectare) pentru deșeurile textile postconsum.

Companiile de colectare poziționează containere special concepute, care sunt protejate împotriva furturilor și a condițiilor meteorologice nefavorabile, în fața magazinelor și a clădirilor comunitare din zonele de lux ale orașelor.

În loc să le arunce la gunoiul menajer, locuitorii din aceste zone au opțiunea ecologică mult mai preferabilă de a-și arunca hainele nedorite în containerele de colectare, permițând continuarea procesului de utilizare a textilelor.