Procesul de Sortare

Procesul de Sortare a Hainelor Uzate

La stația de sortare a companiei, profesioniștii noștri experimentați sortează și clasifică fiecare piesă de îmbrăcăminte, evaluând-o pe baza unui număr stabilit de criterii.

Este nevoie de mult personal experimentat, atent la detalii și cu cunoștințe despre tipurile de fibre, mărci și tendințe în materie de modă. Persoanele care se ocupă de sortarea hainelor noastre trec prin cursuri de formare extinse de 6 luni pentru a obține toate aceste calificări, asigurând o calitate ridicată constantă.

Sortarea Primară

În etapa de sortare primară, toate articolele sunt distribuite în mai multe categorii de bază, cum ar fi: Îmbrăcăminte de exterior, Pulovere, Tricouri, Cămăși, Partea inferioară a corpului, Copii, Haine de casă, Pantofi și Accesorii.

Sortarea Secundară

În faza secundară, fiecare articol individual din fiecare categorie de bază este clasificat în conformitate cu un set strict de criterii de clasificare a calității. Profesioniștii noștri se ocupă de sortarea fină a peste 250 de articole în mai multe grade de calitate.

O echipă de asigurare a calității cu o pregătire extinsă, reprezentată de cei mai experimentați clasificanți ai noștri, supraveghează și asigură consecvența nivelului de calitate.

Distribuția Gradelor de Calitate

Iată care sunt cotele aproximative ale distribuției diferitelor grade de calitate după faza de sortare secundară.

E

1

A

B

R