Noi suntem Eurotex

SOCIETATE DE UTILIZARE A DEȘEURILOR TEXTILE ȘI HAINELOR SECOND HAND

Eurotex este o companie bulgară de utilizare a deșeurilor textile cu expertiză în colectarea, sortarea, vânzarea cu ridicata și reciclarea îmbrăcămintei, încălțămintei și a altor materiale textile uzate.

Cu peste 23 de ani de activitate în domeniu, am făcut din sortarea detaliată principala noastră specialitate, pe care o folosim pentru a prelungi durata de viață a câtor mai multe produse textile.

FACILITĂȚI DE SOTARE ȘI DEPOZITARE

Sediul central, facilitățile de sortare și depozitare ale companiei cu sediul în Varna se întind pe o suprafață de 20 000 mp.

Peste 300 de profesioniști dedicați se ocupă de procesarea a peste 1 500 de tone de produse textile în fiecare lună.

PREZENȚĂ NOTABILĂ PE PIAȚA SECUNDARĂ MONDIALĂ

Eurotex administrează o rețea de distribuție formată din 11 unități proprii de vânzare cu ridicata în Bulgaria, Grecia, România și Chile.

Suntem, de asemenea, un furnizor preferat pentru mai multe întreprinderi de reciclare a îmbrăcămintei uzate și a textilelor în peste 25 de țări din Africa, Asia, Europa și America Latină.

SISTEME DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII

În încercarea sa de a menține o calitate ridicată și constantă a operațiunilor, Eurotex a implementat:

  • Sistemul de Management al Calității standardul ISO 9001:2015,
  • Sistemul de management de mediu standard ISO 14001:2015,
  • Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale standard ISO 45001:2018,
    având ca domeniu de activitate “Colectarea, sortarea, repararea și distribuirea hainelor second-hand și a deșeurilor textile”.

PARTE A COMUNITĂȚII GLOBALE DE RECICLARE A TEXTILELOR

Eurotex este un membru activ al principalelor asociații locale, europene și internaționale de reciclare a textilelor, alături de cele mai importante companii din industria de reciclare a textilelor.